Η απολέπιση μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία του σώματος με το γνωστό σε όλους scrub! Σε αυτό εδώ το άρθρο ωστόσο θα μιλήσουμε για την απολέπιση προσώπου και τα οφέλη της στην επιδερμίδα σου!

Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα η απολέπιση είναι κάτι πού καλό θα ήταν να το εντάξεις στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης σου! Η χρήση του scrub 1-2 φορές την εβδομάδα βοηθάει στην αντιγήρανση του προσώπου. Βοηθάει στην μείωση των μαύρων στιγμάτων καθώς και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Είναι ένας ακόμη τρόπος για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και βοηθάει στο να δείχνει πιο υγιής και φωτεινή.




Για να αποκομίσεις ωστόσο όλα τα παραπάνω οφέλη για την επιδερμίδα σου θα πρέπει να προσέξεις κατά την επιλογή του scrub μερικά πράγματα.

Το πρώτο και κυριότερο είναι η σωστή επιλογή τους scrub ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου. Να μην ξεπερνάς πότε το όριο της συνισταμένης χρήσης. Να φροντίζεις πριν την εφαρμογή του να έχεις καθαρίσει επιμελώς στα χέρια σου.

Τέλος εάν δεις οποιαδήποτε αντίδραση στο δέρμα σου να διακόψεις πάραυτα τη χρήση του και να επισκεφτείς έναν ειδικό. Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσουμε για την απολέπιση σώματος και πώς να φτιάξεις scrub στο σπίτι σου με τα κατάλληλα υλικά!


Συντάκτης: Don V