Πάντα ήθελες μακριά και λαμπερά μαλλιά, αλλά χωρίς τη χρήση extention αυτό ήταν ακατόρθωτο;

Τότε σου έχω ευχάριστα νέα! Ρωτήσαμε τους ειδικούς και μάθαμε τις καλύτερες συμβουλές για να έχεις τα μαλλιά που πάντα ήθελες!

Η εξειδικευμένη ομάδα του Beautyhood και η Ganoderma Cosmetics σου εγγυόνται πως αν ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και θεαματικό!


5 Tips για μακριά και υγιή μαλλιά:


  • Μια με δύο φορές την εβδομάδα κάνε ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για 5΄ και μετά κάνε το καθιερωμένο σου λούσιμο. Θα ήταν πολύ θρεπτικό για τα μαλλιά σου αν έβαζες μια μικρή ποσότητα ενυδατικού λαδιού για μαλλιά, όπως το Ganoderma Cosmetics Hair Oil. Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών Το μασάζ θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσει την τρίχα να μακρύνει. Το λάδι θα ενυδατώσει το δέρμα και τις ρίζες των μαλλιών σου και η λιπαρότητα θα εξαφανιστεί με το λούσιμο!
  • Οι σφιχτές κοτσίδες ήταν ανέκαθεν εχθρός των μαλλιών. Γι'αυτό αν θέλεις να μην σπάνε, δέσε τα μαλλιά σου σε χαλαρούς κότσους ή ακόμα καλύτερα προσπάθησε να τα αφήνεις εντελώς ελεύθερα όταν αυτό είναι εφικτό. Επίσης απέφυγε το καυτό νερό στο μπάνιο γιατί αφυδατώνει πολύ τα μαλλιά και το δέρμα σου. Αντίθετα το χλιαρό νερό θα κάνει τα μαλλιά σου λαμπερά!
  • Συχνό καθάρισμα στις άκρες. Ναι καλά κατάλαβες! Η επίσκεψη στο αγαπημένο σου κομμωτήριο θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά κάθε δίμηνο για να "καθαρίζεις" τις σπασμένες άκρες και την ψαλίδα. Άκου τις συμβουλές του κομμωτή ή της κομμώτριας σου. Κάτι ξέρουν παραπάνω!
  • Πιες πολύ νερό και κάνε σωστή διατροφή! Εδώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, ξέρεις ήδη τους λόγους. Το μόνο που θα σε συμβουλέψω είναι να εντάξεις στην διατροφή σου τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D και Ω3 για θεαματικά αποτελέσματα!
  • Τέλος, απέφυγε τα προϊόντα styling, όπως και το πιστολάκι ή το σίδερο μαλλιών (ξέρω πως αυτό δεν είναι πάντα εύκολο). Αντίθετα θα μπορούσες να τιθασεύσεις τις άκρες που φριζάρουν με ένα ενυδατικό λάδι. Η Ganoderma Cosmetics πάλι σου δίνει την λύση με το Ganoderma Hair Oil που θρέφει βαθιά τις άκρες, προστατεύει και αγκαλιάζει την τρίχα. Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών

Αν ακολουθήσεις όλες μας τις συμβουλές το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει! 


Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το στα social!